Toskańska Sałatka z pomidorów może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 282 kalorie, 16G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 5,91 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu winnego, gruboziarnistego chleba, takiego jak ciabatta, kapary i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Toskańska Sałatka z pomidorami i chlebem, Tuscan Bread & Tomato Soup (ribollita), oraz Klasyczne książki kucharskie: toskańska zupa pomidorowa i domowy Francuski Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spłucz i osusz szpinak i bazylia; zawiń w ręczniki. Schłodzić w plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
W międzyczasie pokrój chleb na 1 - calowe kawałki i włóż do patelni o wymiarach 11 na 17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Piec w piekarniku 350, aż kawałki będą lekko złote, a miękkie części chleba będą chrupiące, około 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
4
Ochłoń.
5
Pomidory pokroić na 1-do 2-calowe kawałki i umieścić w dużej misce. Miarka sok z deski do krojenia do miski i dodać czosnek, olej, ocet, chili, i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Delikatnie wymieszaj pomidory z chlebem, czerwoną papryką i oliwkami.
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
7
Odstawić na co najmniej 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby chleb zmiękł. Delikatnie wymieszać ze szpinakiem i bazylią. Rozsypać sałatkę z kaparami i crisscross anchois na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)