Torty Malinowo-Czekoladowe
Torty malinowo-czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 9. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, cukru pudru, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Czekoladowo-Amaretti Tortes, Mini Ciasto Czekoladowe Bez Mąki, oraz Torty Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
9 filiżanek muffinek zalać sprayem do gotowania, a 2 łyżki kakao pokryć 2 łyżkami. Odstawić.
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Dodaj 1/4 szklanki konfitur i pół na pół, mieszając trzepaczką, aż konserwy się stopią.
Zdjąć z ognia; dodać 1/2 szklanki kakao, mieszając, aż będzie gładka.
Połączyć cukier granulowany i substytut jaj w średniej misce; ubić mikserem z dużą prędkością 5 minut. Stopniowo dodawać mieszaninę czekolady do mieszaniny substytutów jaj, ubijając do gładkości.
Dodać mąkę, ubijając do wymieszania. Wymieszać wanilią.
Ciasto podzielić równomiernie pomiędzy przygotowane muffinki. Łyżka 1 łyżeczka krówki polewa do środka każdego torte.
Piec w 450 przez 8 do 10 minut lub do momentu, gdy krawędzie zostaną ustawione, a środek będzie miękki. Fajne 2 minuty. Poprowadź cienki, elastyczny nóż wokół krawędzi każdej filiżanki muffinki. Ostrożnie odwrócić tortów na blasze do pieczenia; przenieść na talerze deserowe.
Połączyć 2 1/2 łyżki konfitury i 1 1/2 łyżeczki wody w małej misce mikrofalowej bezpieczne. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 20 sekund lub aż konserwy stopić; mieszać aż gładka.
Na każdym tortownicy skropić 1 łyżeczkę sosu malinowego, każdy posypać 1/2 łyżeczki cukru pudru.