Tortille z wołowiną i serem
Tortille z wołowiną i serem przygotowuje się około 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 26 g białka , 19 g tłuszczu i łącznie 431 kalorii . Za 3,01 USD za porcję przepis ten pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Niewiele osób wykonało ten przepis, a jedna mogłaby powiedzieć, że trafił w dziesiątkę. Ten przepis z Taste of Home wymaga papryczek bananowych, liści szpinaku, pieczonej wołowiny i tortilli mącznych. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 70% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Tortille mączne bezglutenowe , Tamales z wołowiną, poblano i serem oraz California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese .
Instrukcje
Rozłóż około 2 łyżek sera do smarowania na każdej tortilli.
Warstwa z pieczoną wołowiną i szpinakiem.
Paprykę oczyścić z nasion, pokroić w cienkie paski i ułożyć na szpinaku.
Zwiń każdą tortillę ciasno; owiń folią spożywczą. Schłodź w lodówce do momentu podania.