Tortilla z czarną fasolą i kozim serem

Tortilla z czarną fasolą i kozim serem
Stosy Tortilla z czarną fasolą i kozim serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 318 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, pomidory w puszkach, kolendrę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla, Pieczona Cukinia, Czarna Fasola + Kozi Ser Enchiladas, oraz Przyprawiona czarna fasola, grillowane awokado i Tacos z kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj czosnek i czarną fasolę, i saute 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Wyjąć z ognia; wymieszać z wodą, kolendrą, pastą pomidorową, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Rezerwa 1 Puchar mieszanki fasoli; ustawić pozostałą mieszaninę fasoli bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Umieścić pomidory, wino, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w blenderze i proces, aż będzie gładka. Rezerwa 1 szklanka mieszanki pomidorowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do miski wlać pozostałą mieszankę pomidorową; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieść zarezerwowaną 1 mieszankę fasoli i zarezerwowaną 1 mieszankę pomidorów w blenderze i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji. Odstawić mieszankę pomidorowo-fasolową na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Umieść 2 tortille, obok siebie, na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Łyżka 3 łyżki mieszanki pomidorowo-fasolowej na każdej tortilli; na wierzch każdej z nich 2 łyżki pozostałej mieszanki fasoli, 1 łyżka sera koziego i 1 tortilla. Powtórz procedurę 4 razy zakończoną tortillami. Delikatnie naciśnij górę każdego stosu tortilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Piec w 350 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
Pokrój każdy stos na 4 kliny. Łyżkę pozostałej mieszanki pomidorowej na klinach, a na wierzch świeżą salsę pomidorowo-kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn