Tortellini z sosem szałwiowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1150 kalorii, 53g białka, oraz 64G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną łopatkę wieprzową, parmigiano-reggiano, mieloną cielęcinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym i, Masło Z Dyni I Szałwii Z Tortellini, oraz Tortellini z dyni z brązowym sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim saute patelni na średnim płomieniu połączyć masło i szałwia powoli topi je połączyć smaki. Tortellini gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 8 do 10 minut lub aż wszystkie tortellini unoszą się na wierzchu garnka. Po wykonaniu tortelloni odcedzić makaron rezerwując 1/2 szklanki wody makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Tortelloni umieścić na patelni saute z roztopionym masłem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj zarezerwowany makaron gotowania wody i wrzucić do połączenia. Gotować około 30 sekund, sprawdzić przyprawy i podawać.;
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubić razem jajka i olej i rozpocząć włączenie mąki, począwszy od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
5
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko ponownie mąki pokładzie i kontynuować ugniatanie przez 6 Więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Owinąć ciasto w plastik i pozostawić na 1 godzinę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
7
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu o grubym dnie rozgrzej masło i olej, aż się spieni i ustąpi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście Pietruszki
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Dodać indyka, cielęcinę i łopatkę wieprzową i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie dobrze rumiane i zacznie uwalniać niektóre soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Dodać prosciutto i mortadella i gotować przez 5 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mortadella
Prosciutto
10
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.
11
Umieścić w robocie kuchennym i wymieszać do połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
12
Dodać jajko i Parmigiano-Reggiano i dobrze wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem do smaku, dodać co najmniej 1/4 łyżeczki świeżo startej gałki muszkatołowej i ponownie wymieszać. Odstawić do lodówki, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Parmigiano Reggiano
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
13
Rozwałkuj makaron na arkusze za pomocą maszyny do makaronu. Aby uzyskać żądaną grubość arkusza makaronu, stopniowo przepuszczaj ciasto przez ustawienia, zaczynając od najszerszego i kontynuując do Ustawienia liczby 9.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Makaronu
14
Za pomocą noża do makaronu lub noża pokrój makaron na kwadraty 1,5 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
15
Umieść 3/4 łyżeczki wypełnienia w środku każdego kwadratu. Złóż na Trójkąty, naciśnij powietrze wokół wypełnienia i naciśnij, aby uszczelnić krawędzie. Połącz punkty długiego boku, tworząc pierścień i uszczelnij między palcami.
16
Odstawić tortellini na patelnię z prześcieradłem, dobrze owinąć folią i schłodzić. Nieużywane tortellini można przechowywać w stanie zamrożonym przez okres do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół