Tortellini z kozim serem i szalotki

Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Tortellini z kozim serem i szalotki może być spektakularny przepis spróbować. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 30g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz parmigiano-reggiano plus 1/4 szklanki, szalotki, kozi ser, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Z Gałką Muszkatołową jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Quiche Bez Skorupy Z Kozim Serem I Szalotki, Wampir Sałatka z kurczaka-buraków z szalotki i kozim serem i cebulą tosty Ghouls, oraz Maui cebula i kozi ser Tortellini z sosem pomidorowo-porzeczkowym i borowikami.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W dużej misce do mieszania rozgnieść kozi ser do miękkości.
Dodać szalotki, jajka, gałkę muszkatołową i ser i dobrze wymieszać. Za pomocą wałka do makaronu rozwałkuj makaron do najcieńszego Ustawienia, a następnie pokrój arkusze na 2-calowe kwadraty. Przynieś bulion z kurczaka na wolnym ogniu w rondlu 4-quart.
Umieść 1 łyżeczkę koziego sera na środku każdego 2-calowego kwadratu. Wchodzisz na przeciwległych rogach razem, tworząc trójkąt. Mocno dociśnij krawędzie, aby je uszczelnić. Połącz przeciwległe punkty trójkąta i połącz je z mocnym naciskiem palca. Kontynuuj, aż makaron będzie gotowy. Wrzuć tortellini do wrzącej wody i gotuj do miękkości, około 7 do 10 minut.
Dobrze odcedzić i wrzucić do gotującego się bulionu z kurczaka.
Dodać pozostałe szalotki i ser, sprawdzić przyprawy i podawać natychmiast.