Tortellini Tapas z pikantnym dipem Ranch
Tortellini Tapas z pikantnym Ranczo Dip może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 497 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.29 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka tortellini nadziewane serem, łagodny chunky salsa, bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bacon Ranch CORN Dip, Tapas z grzybów i gniecionych jaj (Tapas de Setas con Huevo), oraz Pikantne Ziemniaczane Tapas.
Instrukcje
Tortellini ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; odcedzić i ostudzić.
Ubij razem 1 szklankę dressing i jajka w dużej misce, aż do wymieszania.
Dodaj tortellini i odstawić 10 minut.
Odcedzić i pogłębiać w bułce tartej; umieścić na blasze do pieczenia. Schłodzić co najmniej 1 godzinę.
Wymieszać razem Pozostałe dressing, salsa, i kolendry; chill.
Wlać olej do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Smażyć tortellini, partiami, na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Podawać z dipem; w razie potrzeby udekorować.
*1 (16-uncja) butelka Ranczo stylu dressing plus 1/2 łyżeczki pęknięty czarny pieprz może być zastąpiony.
Uwaga: aby zrobić z wyprzedzeniem, smaż tortellini zgodnie ze wskazówkami; odcedzić i umieścić na blasze do pieczenia. Przechowywać w piekarniku 200 przez 2 godziny.