Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli

Tortelli di Castagne: kasztanowy Tortelli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tortelli di Castagne: Chestnut Tortelli. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 930 kalorii, 30g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz pieprz, kasztany, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć słodkie masło można śledzić to danie główne z Niebiańskie Ciasto Jabłkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tortelli di Fiore di Zucca (Squash Blossom Tortelli), Tortelli con la Coda (Tortelli z ogonami), oraz Tortelli Z Masłem Brązowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kasztany moczyć w osolonej wodzie przez 12 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Odcedzić kasztany, obrać je i umieścić w grubym dnie rondla z mlekiem i śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby kasztany były całkowicie przykryte i gotuj na średnim ogniu, uważając, aby nie przypalić mleka, aż kasztany zostaną łatwo zmiażdżone widelcem, około 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
4
Odsączyć kasztany, zastrzegając płyn do gotowania, zacieru i pozostawić do ostygnięcia. Gdy ostygnie, umieścić w misce i dodać ser, jajka, gałkę muszkatołową i czarny pieprz. Jeśli to konieczne, dodać trochę płynu do gotowania, aby doprowadzić mieszaninę do odpowiedniej konsystencji. Powinien utrzymać swój kształt, gdy łyżka wielkości kulki jest usuwany z partii, ale nie powinien być tak sztywny, że ryzyko rozerwania delikatny makaron, który będzie go otaczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Podziel przygotowane ciasto makaronowe na 3 równe kulki i rozwałkuj każdą kulkę do najcieńszego ustawienia na maszynie do walcowania makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MakaronoweCiasto Makaronowe
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
6
Pokroić każdy arkusz makaronu w kwadraty 4-calowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Umieść łyżkę kasztan wypełnienie w środku każdego kwadratu i złóż kwadraty, rogu do rogu, a następnie dołączyć pozostałe rogi do postaci tortelli. Tortelli ustawić na tacy prześcieradła posypane mąką i przykryć czystymi, wilgotnymi ręcznikami kuchennymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
8
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. Upuść tortelli do wrzącej wody i gotować 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Tymczasem, w 14 do 16-calowej patelni saute, rozgrzać masło, aż pieni się i ustępuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
10
Dodaj szałwii i pozwól odpocząć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
11
Odcedzić makaron, zastrzegając płyn do gotowania, i dodać do patelni saute z masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
12
Dodać kilka rozprysków wody do gotowania makaronu i wrzucić na dużym ogniu 2 minut do płaszcz i emulgować SOS. Podziel makaron równomiernie między 4 rozgrzane miseczki makaronu, top z tartym Parmigiano-Reggiano i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1
Kopiec 3 1/2 szklanki mąki w środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka i oliwę z oliwek. Za pomocą widelca ubijaj jajka i olej i zacznij włączać mąkę, zaczynając od wewnętrznej krawędzi studni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
W miarę poszerzania studni, wypychaj mąkę z podstawy Kopca, aby zachować kształt studni. Ciasto zbierze się, gdy połowa mąki zostanie włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać i wyrzucić resztki bitów. Lekko przełożyć płytę i kontynuować ugniatanie przez sześć minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Rolka lub kształt według potrzeb. ;
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn