Torte Żniwne
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 411 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Mieszanka angel hair makaron, ser mozzarella, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Harvest Pie, Zbierz Ratatouille, oraz Focaccia Do Zbioru dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 3-ćwiartkowym wymieszać wszystkie składniki sosu z wyjątkiem mleka.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub do momentu, gdy squash będzie miękki. Ostrożnie łyżkę squasha i płynu do gotowania do blendera.
Dodać mleko. Przykryć i zmiksować na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar i mąka 10-calowy springform patelni. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Powrót makaron do rondla.
Dodać pozostałe składniki torte i sos; wymieszać. Łyżka do patelni. Przykryć folią.
Piec pokryte 45 do 50 minut lub do gorąca. Odsłonić; schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 10 minut; usunąć stronę patelni.