Torta z serem jogurtowym z Pesto
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Jeśli 81 centów za porcję spada w budżecie, jogurtowy ser Torta z Pesto może być doskonałym wegańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać bagietkę, pesto kolendry lub, ser jogurtowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Feta & Torta Pesto, Pesto, Oliwa i pieczona-papryka kozi ser Torta, oraz Suszone pomidory i Pesto Torta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia Szeroki Usta, 2-do 3-cup niekorozyjne pojemnik z dwóch gładkich warstw gazę lub czyste, suche muślinu lub ręcznik lniany.
Jedną czwartą sera jogurtowego wcisnąć równomiernie na dnie pojemnika.
Rozłóż jedną trzecią pesto równomiernie na ser do krawędzi pojemnika. Powtórz kroki, aby nałożyć pozostały ser i pesto, kończąc na serze. Złóż krawędzie tkaniny nad serem i naciśnij delikatnie, aby zwinąć. Przykryć szczelnie i schłodzić do twardego, co najmniej 1 godziny lub do 1 dnia; od czasu do czasu odkryć i przechylić pojemnik, aby wylać nagromadzony płyn.
Złóż tkaninę; Odwróć talerz nad tortą, a następnie, trzymając talerz i pojemnik razem, Odwróć tortę na talerz. Odklej ściereczkę. W razie potrzeby dekoruj gałązkami kolendry.
Podawać z plastrami bagietki.