Tort Żółwiowy
Ten przepis służy 16 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, połówki orzechów pekan, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Turtle Nut Cake, Tort Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Tort Czekoladowo-Żółwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łyżka pół chłodnego Bata do miski; przechowywać w lodówce do rozmrożenia. Powrót pozostały chłodny bicz do zamrażarki. Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy, dodając mieszankę suchego budyniu do mieszanki ciasta przed wymieszaniem z płynnymi składnikami. Schłodzić ciasta na patelniach 10 min.; Odwróć na stojaki z drutu.
Usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Tymczasem karmelki mikrofalowe i woda w misce do mikrofalówki na wysokości 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając co 45 sek.lekko ostudzić.
Beat serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy.
Dodać sos karmelowy; dobrze wymieszać. Zmiksować w rozmrożonym chłodnym Batie. Ułóż warstwy ciasta na talerzu, nadzienie i lukier z mieszaniną twarogu. Przechowywać w lodówce podczas przygotowywania polewy czekoladowej i przybiera.
Melt 2 oz. czekolada zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Połowę każdego wafla zanurzyć w czekoladzie; położyć na woskowanej blasze pokrytej papierem. Wierzch z orzechami. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Mikrofalówka zamrożone Cool WHIP i pozostała czekolada w mikrofalówce miski 3 min. lub do momentu całkowitego stopienia czekolady i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie. Fajne 10 min.
Rozprowadzić chłodną mieszankę na wierzchu ciasta.
Dekoruj waflami. Przechowywać w lodówce.