Tort Żurawinowy
Tort żurawinowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 14. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 174 kalorie, 1G białka, oraz 13g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pekany, żurawinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Cranberry Brownie Torte, Tort Z Musem Żurawinowym, oraz Tort Żurawinowy Pomarańczowy.
Instrukcje
W misce, połączyć okruchy krakersów, pekan, 1/4 szklanki cukru i masła. Naciśnij na dole i 1 w. na boki 9-in. springform pan.
Piec w temperaturze 375° przez 8-10 minut lub do lekko rumiane. W misce wymieszać żurawinę, koncentrat soku pomarańczowego, wanilię, sól i pozostały cukier.
W misce ubij śmietanę, aż uformują się miękkie szczyty. Złożyć do mieszanki żurawiny.
Wlać do skorupy. Zamrozić do twardości.
Do polewy, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą w rondlu. Wymieszać z żurawiną i wodą do wymieszania. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować i mieszać, aż jagody pop i mieszaniny zgęstnieje, o 5 protokół; ostudzić.
Odstawić torte w temperaturze pokojowej na 10 minut przed krojeniem.