Tort Śniadaniowy Z Maślanką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta śniadaniowego z maślanką. Ten przepis służy 12. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka skracania, brązowy cukier, zmielony cynamon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Śniadaniowy Z Maślanką Jagodową, Ekstremalnie Niskotłuszczowa Maślanka-Otręby Śniadaniowe, oraz Śniadanie na kolację: naleśniki z maślanką Ricotta z klonowym boczkiem kandyzowanym + jajka.
Instrukcje
Ubić pierwsze 3 składniki na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 1 1/2 minuty lub do dokładnie wymieszać; dodać jajka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu.
Wymieszać razem brązowy cukier i cynamon w małej misce.
Nasmarować patelnię 12-filiżankową ze skracaniem; posypać 1 łyżką. cukier granulowany.
Łyżka jedną trzecią ciasta do przygotowanej patelni; posypać brązową mieszaninę cukru równomiernie na ciasto. Top z pozostałym cieście.
Piec w 350 przez 45 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Fajne ciasto na patelni na stojaku drucianym 15 minut; wyjąć z patelni do stojaka drucianego i ostudzić 20 minut.
Polewamy maślano-waniliową polewą na lekko ciepłe ciasto.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mieszanki Pillsbury Moist Supreme Classic White cake mix.