Tort Złoty Karmel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Golden Caramel Cake. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 271 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać betty ciasto mix, wanilia, margaryna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Karmelowo-Jabłkowe Golden Oreo Icebox, Golden Caramel Cheesecake Bars, oraz Złoty Orzech Karmel Kwadraty.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar i mąkę dwie 9-calowe okrągłe patelnie lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, ubić składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 1 minuta, skrobanie miski stale, a następnie na średniej prędkości 2 minuty.
Wyjąć 1/2 szklanki ciasta; przykryć i przechowywać w lodówce do użycia w lukrze.
Pozostałe ciasto wlać do patelni.
Piec i ostudzić zgodnie z zaleceniami ciasto mix box.
Aby lukier, w ciężkim rondlu 2-quart, rozgrzać masło na małym ogniu, stale mieszając, aż do brązowego; usunąć z ognia. Wymieszać z cukrem pudrem, ciastem i odparowanym mlekiem. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając trzepaczką, aż będzie gładka, bąbelkowa i prawie gęsta; zdjąć z ognia. Wymieszać wanilią. Lekko schłodzić. Wypełnij warstwy i ciasto mrozu lukrem. Przechowywać luźno przykryte.