Tort Zamek Księżniczki

Tort Zamek Księżniczki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Zamkowego księżniczki. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 234 kalorie, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 30 i kosztuje 52 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz karton, jajka, kolor żywności i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Księżniczka Zamek Bundt Ciasto, Czekoladowe Ciasto Zamkowe Księżniczki, oraz Snow Castle Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj DNA i boki czterech 8-calowych kwadratowych patelni. W dużej misce, beat 1 ciasto mix, 1 szklanka wody, 1/2 szklanki oleju i 3 jajka za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Podzielić ciasto między 2 patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Piec 2 patelnie na raz przez 23 do 29 minut (26 do 34 minut dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni) lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Powtórz z pozostałą mieszaniną ciasta, wodą, olejem i jajkami. Schłodzić schłodzone ciasto w zamrażarce 45 minut przed krojeniem, aby zmniejszyć okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukrowe Cukierki Z Gumy Do żuciaCukrowe Cukierki Z Gumy Do żucia
1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)1 Kartonowe Kółko Z Ciastem (6 Cali)
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czarne Skręcone Liny LukrecjoweCzarne Skręcone Liny Lukrecjowe
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Łyżka lukier do dużej miski. Wymieszać w wystarczającej ilości koloru żywności, aż pożądany różowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Używając ząbkowanego noża, odetnij kopulasty wierzch od każdego ciasta, aby były płaskie po ułożeniu w stos. Na tacy, umieścić 1 ciasto, wyciąć bok w dół; rozłożyć 1/3 szklanki lukier na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
5
Dodać drugie ciasto, pokroić bok w dół; rozprowadzić wierzch z lukrem 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
6
Dodaj trzeci placek, pokrój bok w dół; nie mróz.
7
Czwarte ciasto pokroić na ćwiartki.
8
Rozłóż niewielką ilość lukru na środku ciasta, o wielkości ćwiartki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
9
Umieść 1 ćwiartkę, ściąć bok w dół, na wierzchu lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
10
Rozprowadzić wierzch ułożonej ćwiartki ciasta z 1 łyżką lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
11
Ułożyć drugą ćwiartkę na wierzchu pierwszej ćwiartki; rozprowadzić na wierzchu 1 łyżką lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
12
Dodaj trzecią ćwiartkę; nie mróz.
13
Wytnij czwartą ćwiartkę na ćwiartki, aby utworzyć cztery 2-calowe kwadraty.
14
Rozłóż małą lukier na górnym środku drugiego poziomu ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
15
Umieść jeden 2-calowy kawałek na środku; rozprowadzić top lukrem. Góra z jeszcze jednym 2-calowym kawałkiem. (Wyrzucić pozostałe 2 sztuki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
16
Rozłóż cienką warstwę lukru na warstwowym cieście, aby zamknąć w okruchach. Zamrozić ciasto 30 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
17
Szyszki spiczaste z lukrem; zawijać w różowym cukrze. Ciasto mrozowe z pozostałym lukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Do 8 śliwekDo 8 śliwek
18
Umieść 1 odwrócony stożek na każdym rogu pierwszej warstwy ciasta i 1 na górnej warstwie ciasta na wieżę środkową. Górny każdy stożek z gwiazdą cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
19
Umieść kostki cukru na krawędziach pierwszej i drugiej warstwy. Na wierzch każdej z 4 kostek cukru narożnego nałożyć gumową kulkę. Dołącz 2 ciasteczka po jednej stronie pierwszej warstwy, aby utworzyć drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Szklanka Staroświecka Lub Skała, Schłodzona.Sugestia Podania: Szklanka Staroświecka Lub Skała, Schłodzona.
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
20
Wytnij 2 dodatkowe ciasteczka do żądanego rozmiaru dla okien; umieść każde ciastko po przeciwnych stronach drzwi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
21
Wytnij Pozostałe ciastko na pół; umieść 1 połowę na środku drugiej warstwy, aby utworzyć okno akcentu. Rura na szybach i klamkach z białym lukrem. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn