Tort Z Piwem Korzennym I
Może jestem tylko deserem, którego szukasz. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Jest idealny do Dzień Ojca. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz mąkę, masło, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Root Beer Pulled Pork in Shallot - Root Beer jus z pikantną cebulą i Jalapeno Creme Fraiche, Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, oraz Ciasto Z Piwem Korzennym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka jeden 8x12 cala patelni do pieczenia.
W średniej misce, śmietanę masło lub margarynę z cukrem do światła. Ubić w jajkach i ekstrakcie z piwa korzennego.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól połączyć.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny jaj. Beat w piwie korzennym i mieszać aż tylko połączone.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni i piec w temperaturze 375 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut.
Ostudzić, a następnie zamrozić lukrem.
Aby lukier: w średniej misce ubić 1/2 szklanki masła lub margaryny, cukierników, 1 łyżeczkę ekstraktu z piwa korzennego i szczyptę soli. Ubić w 1 do 3 łyżki sody piwa korzennego, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Rozprowadzić na ostudzonym cieście.