Tort z masłem orzechowym i wstążką Blue-Ribbon

Tort z masłem orzechowym i wstążką Blue-Ribbon
Blue-Ribbon Peanut Butter Torte wymaga około 1 godziny i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 14 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 664 kalorie . Za 1,32 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 235 osób uznało ten przepis za przepyszny i sycący. Udaj się do sklepu i kup prażone w miodzie orzeszki ziemne, półsłodką czekoladę, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Wielu osobom ten deser bardzo przypadł do gustu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 49% , to danie jest solidne. Wypróbuj Zucchini Ribbon Caper Salad , Zucchini Ribbon and Ricotta Pizza i Almond Crusted Torte , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Nasmaruj tłuszczem trzy 9-calowe okrągłe formy do pieczenia; odstaw. W dużej misce ubij masło, masło orzechowe i brązowy cukier, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Dodaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wbij wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; dodawaj do ubitej masy na zmianę z maślanką, dokładnie ubijając po dodaniu każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)1/4 Szklanki Ciepłej śmietanki Kremówki (110° Do 115°)
Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)Przetworzony Ser Amerykański Light (polecamy: Velveeta Light)
4
Wlać do przygotowanych patelni (patelnie powinny mieć płytkie wypełnienie).
5
Piec w temperaturze 350° przez 17-20 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Do nadziewania w dużym, ciężkim rondlu zagotuj śmietanę i brązowy cukier na średnim ogniu. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1-2 minuty lub do rozpuszczenia się cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta Włoska Drobno PokrojonaKapusta Włoska Drobno Pokrojona
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
7
Zdjąć z ognia, dodać czekoladę i masło orzechowe, mieszać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej12 Uncji Gorzkiej Lub Półsłodkiej Czekolady, Grubo Posiekanej
(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony(4 Porcje) Budyń Błyskawiczny JELL-O Vanilla, Podzielony
8
Przełóż mieszaninę do małej miski i schłódź, aż osiągnie konsystencję nadającą się do smarowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
9
Do lukru w dużej misce ubij serek śmietankowy i masło, aż się połączą. Ubij wanilię. Stopniowo ubijaj 1-1/4 szklanki cukru pudru, aż masa będzie lekka i puszysta. W małej misce ubij śmietanę i pozostały cukier puder, aż utworzą się sztywne szczyty; wymieszaj z mieszanką serka śmietankowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
10
Rozłóż nadzienie pomiędzy warstwami. Posmaruj lukrem wierzch i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Udekoruj posiekanymi batonikami i orzeszkami ziemnymi. Przechowuj w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)Mini Batoniki Karmelowo-nugatowe W Czekoladzie (takie Jak Snickers®)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn