Tort Z Masłem Malinowo-Orzechowym
Ciasto z orzechami malinowymi może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 564 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.2 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mielone pekany, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), Żółte Maślane Babeczki Malinowe Z Masłem Orzechowym, oraz Listwy mocujące daty i nakrętki.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka jedna 9 calowa patelnia rurowa.
Oddzielić jajka. W misce ubić białka na sztywno. Odstawić.
W dużej misce, ubić masło z cukrem, aż dokładnie śmietany. Ubić żółtka, następnie dżem, ekstrakt waniliowy i ciemny rum.
W małej misce wymieszaj mąkę i proszek do pieczenia. Mieszankę mąki ubić do śmietanki, a następnie wymieszać z orzechami. Wymieszać około 1/3 ubitych białek do ciasta, aby je rozjaśnić, a następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć resztę.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 65 do 70 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu centrum wyjdzie czysta.
Przenieść do stojaka do ostygnięcia. Sprawia, że około 12 porcji.