Tort z kremem toffi i mokką
Tort z kremem toffi i mokką
Tort z kremem toffi i mokką to deser dla 14 osób. Za 1,05 USD za porcję przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 7 g białka , 35 g tłuszczu i łącznie 581 kalorii . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz brązowy cukier, wodę, maślankę i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 50 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 38% . Wypróbuj Tort migdałowy ze śmietaną i wiśniami , Tort warstwowy mokki z nadzieniem z kremu czekoladowo-rumowego i Tort z kruszonką migdałową, aby uzyskać podobne przepisy.