Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Red Velvet Cake z lukrem maślanym. Ten przepis służy 16 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sody oczyszczonej, barwniki spożywcze, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Czerwone aksamitne babeczki z polewą z pianki, oraz Red Velvet Brownies z polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować ciasto, pokryj 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; dno garnków wyłożyć papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania; odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
3
Umieścić granulowany cukier i skrócenie w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 5 minut lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
4
Dodać substytut jajka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut Jaj
5
Połącz kakao i barwnik spożywczy w małej misce, mieszając trzepaczką; dodaj do mieszaniny cukru, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywności
Kakao W Proszku
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
6
Lekko łyżkę mąki tortowej do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
7
Mąkę tortową połączyć z 1/2 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Tortowa
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
8
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Cukier
9
Połącz ocet i sodę oczyszczoną; Dodaj do ciasta, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ocet
10
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
11
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Woskowany
Stojak Na Druty
Piekarnik
12
Aby przygotować lukier, połączyć mleko i mąkę uniwersalną w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 minuty lub aż mieszanina utworzy bardzo gęstą pastę, stale mieszając trzepaczką. Łyżkę do miski; powierzchnię przykryć folią. Przechowywać w lodówce 45 minut lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Lukier
Mleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
13
Umieść masło w średniej misce i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-o
14
Dodaj 2 łyżeczki wanilii, 1/8 łyżeczki soli i schłodzoną mieszaninę mąki; ubić, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do wymieszania (nie przegryzać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Wanilia
Mąka Uniwersalna
Sól
15
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż lukrem 1/3 szklanki. Wierzch z inną warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Funtów Jeżyn (około
16
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.