Tort z czerwonego aksamitu z lukrem maślanym

Tort z czerwonego aksamitu z lukrem maślanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Red Velvet Cake z lukrem maślanym. Ten przepis służy 16 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sody oczyszczonej, barwniki spożywcze, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Czerwone aksamitne babeczki z polewą z pianki, oraz Red Velvet Brownies z polewą z białej czekolady dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, pokryj 2 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast sprayem do gotowania; dno garnków wyłożyć papierem woskowym. Pokryj papier woskowy sprayem do gotowania; odstaw patelnie na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
3
Umieścić granulowany cukier i skrócenie w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości 5 minut lub do dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać substytut jajka; dobrze ubić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
5
Połącz kakao i barwnik spożywczy w małej misce, mieszając trzepaczką; dodaj do mieszaniny cukru, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Lekko łyżkę mąki tortowej do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
7
Mąkę tortową połączyć z 1/2 łyżeczki soli, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian z mieszanką cukru, zaczynając i kończąc mieszanką mąki; wymieszać po każdym dodaniu. Wymieszać 1 łyżeczkę wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
9
Połącz ocet i sodę oczyszczoną; Dodaj do ciasta, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
OcetOcet
10
Wlać ciasto do przygotowanych patelni. Ostro dotknij patelni raz na blacie, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
11
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Ostrożnie odkleić papier woskowy; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
12
Aby przygotować lukier, połączyć mleko i mąkę uniwersalną w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu. Gotować 3 minuty lub aż mieszanina utworzy bardzo gęstą pastę, stale mieszając trzepaczką. Łyżkę do miski; powierzchnię przykryć folią. Przechowywać w lodówce 45 minut lub do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
LukierLukier
MlekoMleko
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
13
Umieść masło w średniej misce i ubijaj mikserem na średniej prędkości, aż będzie kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Dodaj 2 łyżeczki wanilii, 1/8 łyżeczki soli i schłodzoną mieszaninę mąki; ubić, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając aż do wymieszania (nie przegryzać).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
15
Umieść 1 warstwę ciasta na talerzu; rozłóż lukrem 1/3 szklanki. Wierzch z inną warstwą ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
16
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn