Tort Z Czerwonego Aksamitu
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 485 kalorii, 7G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. 47 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka barwników spożywczych, maślanka, ocet i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Tort z czerwonego aksamitu z klasycznym czerwonym aksamitnym lukrem, oraz Red Velvet Tres Leches Cake {Red Velvet Week} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej do 350 stopni. Smar dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciasta, linia z pergaminem, pergamin smar, a następnie Patelnie linii (Uwaga: byłem z pergaminu, więc po prostu nasmarowane patelni z skracania i odkurzone mąką).
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić razem w średniej misce. W innej średniej misce, ubij maślankę, jajka, ocet i ekstrakt waniliowy razem w 4 szklance płynu.
Wymieszaj 2 łyżki kakao i czerwonego barwnika spożywczego w małej misce, aby utworzyć gładką pastę.Używając miksera stojącego wyposażonego w łopatkę, ubij masło i cukier na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, 3 minuty. Zmniejszyć prędkość miksera do niskiej i ubić w mieszaninie mąki w trzech częściach, na przemian z mieszaniny jaj i skrobanie boki miski w razie potrzeby.
Dodać mieszankę kakao i pokonać na średniej prędkości, aż całkowicie włączone, o 30 sekund, skrobanie miski w razie potrzeby. Dać ciasto ostatni wymieszać gumową szpatułką. Zeskrobać ciasto do przygotowanych patelni i piec ciasta, aż wykałaczka włożona w centrum wychodzi z kilkoma okruchami dołączone, o 25 protokół, obracając patelnie w połowie pieczenia.
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 10 minut. Uruchom mały nóż wokół krawędzi ciasta, a następnie odwróć je na stojaku z drutu. Odklej papier pergaminowy (jeśli jest używany), Odwróć ciasta z prawej strony do góry i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed lukierem.Na lukier: za pomocą miksera stojak wyposażony w łopatkę, beat masło i cukier na średniej prędkości, aż blady i puszysty, o 2 protokół.
Dodać twarożek, 1 kawałek na raz, i beat aż włączone, o 30 sekund. Ubić wanilią i solą. W przypadku wcześniejszego schłodzenia przechowywać do momentu użycia (doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem).Gdy ciasta są gotowe, linia krawędzi talerza ciasta z paskami pergaminu lub papieru woskowego, aby utrzymać talerz czyste podczas montażu ciasta.
Umieść jedną z warstw ciasta na talerzu.
Rozłóż 2 filiżanki lukru równomiernie na górze, aż do krawędzi ciasta.
Drugą warstwę ciasta umieścić na wierzchu i delikatnie docisnąć, aby się przylgnąć. Ciasto zamrozić pozostałym lukrem