Tort Z Ciemnej Czekolady
Tort z ciemnej czekolady wymaga ok. 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 381 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz sodę oczyszczoną, jajka, ocet i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest zbyt wspaniałe. Spróbuj Biała i ciemna czekolada kremowo-serowa Batoniki czekoladowe, Ciasteczka Czarno-Białe: Serek Kremowy Czekolada Chip & Ciemna Czekolada Ciemnobrązowy Cukier, oraz Ciemna czekolada migdałowy tort z czekoladą migdałowy serek Fr dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier, kakao, sodę oczyszczoną i sól.
Połącz gorącą wodę i kawę rozpuszczalną, a następnie dodaj do suchych składników wraz z olejem, octem, wanilią i jajkami.
Wymieszać, aż będzie gładka i dobrze wymieszana.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Posypać 1/4 szklanki cukru.
Piec przez 45 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona wyjdzie czysta.
Dodać polewy, podczas gdy ciasto jest chłodzenie. W średniej wielkości misce do mieszania, ubić razem serek, cukier, wanilia i jajko na gładką masę. Wymieszać w chipsy czekoladowe i orzechy włoskie.
Rozłóż na schłodzonym cieście.