Tort Sernikowy Maślano-Klonowy

Tort Sernikowy Maślano-Klonowy
Ten przepis służy 12 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko skondensowane, serek śmietankowy, bogaty i kremowy lukier waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Tort Z Karmazynami, Tort Budyniowy Butterscotch, oraz Brownies Maple Butterscotch.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 149°. nasmaruj 9-calową sprężynową patelnię i ułóż dno okręgiem pergaminu do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, beat twarogu i cukru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj 1 puszkę skondensowanego mleka i ponownie ubijaj, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
4
Dodać roztopione chipsy karmelowe i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z ToffiChipsy Z Toffi
5
Dodać 4 jajka i wanilię; wlać na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Piec 60 do 70 minut lub aż nadmuchane wokół krawędzi i centrum nadal lekko jiggles po przeniesieniu. Sernik wydmuchuje się na brzegach, a następnie tonie po wyjęciu z piekarnika. Pozostawić sernik do ostygnięcia 1 godzinę w temperaturze pokojowej, następnie przechowywać w lodówce 4 do 6 godzin lub do schłodzenia. Wyrównaj wierzch sernika dużym ząbkowanym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
PiekarnikPiekarnik
7
W międzyczasie zwiększ temperaturę piekarnika do 177° (325°F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Obficie spryskać DNA i boki dwóch okrągłych patelni do ciast o średnicy 9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, beat składniki Klon ciasto z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do PieczeniaSpray Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
8
Wlać do patelni.
9
Piec 20 do 25 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelniach 10 minut, a następnie włączyć stojaki chłodzące do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
10
W dużej misce umieść zawartość obu pojemników na lukier. Beat w 2 łyżeczki smak klonu z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smak KlonowySmak Klonowy
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Wyjąć 1/3 szklanki lukier, i umieścić w torbie dekorowanie wyposażone w dużą końcówkę Gwiazdy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
12
Umieść 1 warstwę ciasta na półmisku lub podstawce do ciasta; wierzch mrozu cienką warstwą lukru. Na wierzchu warstwa sernika, a na wierzchu cienka warstwa lukru. Wierzch z końcowej warstwy ciasta, i mrozić całą stronę i górę z pozostałym lukrem. Rurki gwiazd oblodzenia wokół górnej krawędzi ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
LukierLukier
13
W rondlu 1-ćwiartkowym rozgrzać toffi-Klon
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
14
Skropić składniki na średnim ogniu, aż stopią się i mieszaninę można mieszać gładko trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
15
Ostudzić, aż ledwo ciepłe, ale nadal wylewać.
16
Mieszanka mżawka na ciasto.
17
Umieść 1 Chip karmelowy do góry dnem do każdej piped star do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
ButterscotchButterscotch
18
Przykryć i przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn