Tort przyprawowy z nadzieniem malinowym i lukrem z serem śmietankowym

Tort przyprawowy z nadzieniem malinowym i lukrem z serem śmietankowym to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka wanilii, malin, cukru pudru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tort przyprawowy z nadzieniem malinowym i lukrem z serem śmietankowym, Ciasto Przyprawowe Z Nadzieniem Jeżyn I Lukrem Z Serem Śmietankowym, oraz Ciasto z przyprawami pomarańczowymi z nadzieniem Cran-Malina i lukrem z fasoli waniliowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Spray DNA i boki dwóch 8-lub 9-calowe okrągłe patelnie ciasto z pieczenia sprayu z mąką.
Dodać i piec ciasto mix zgodnie z zaleceniami na polu 8-lub 9-calowe rundy. Fajne 10 minut. Uruchom nóż wokół boku patelni, aby poluzować ciasta; usuń z patelni do stojaka chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W średniej misce, beat twarogu i masła z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż puszyste. Ubić w cukrze pudrze i wanilii.
Na talerzu do serwowania umieścić 1 ciasto, zaokrągloną stroną w dół.
Rozprowadzić 1 szklanką lukru.
Posypać 1 szklanką malin lukrem. Wierzch z drugim ciastem, zaokrąglony bok do góry.
Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Ułóż pozostałe 1 szklanki malin na wierzchu ciasta wzdłuż krawędzi.
W rondlu 1-quart podgrzewaj galaretkę na średnim ogniu, stale mieszając, aż się stopi.
Pędzel roztopił galaretkę na jagodach.
Dekoruj liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.