Tort Przyjaźni Trzydziestodniowy
Tort przyjaźni trzydziestodniowej to bezmleczne przepis z 30 porcjami. Ten deser ma 394 kalorie, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przepis ten zachwycił 749 osób. Udaj się do sklepu i odbierz błyskawiczną mieszankę puddingu waniliowego, jajka, kawałki ananasa i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Przyjaźni, Trzydzieści lat miłości + tort z ciemnej czekolady, oraz Trzydzieści minut Paella z pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dzień pierwszy: w dużym szklanym słoiku lub misce połącz 2 szklanki startera z 1 puszką pokrojonych brzoskwiń i ich soku (każdy plaster posiekany na 4 kawałki).
Dodać 2 1/2 szklanki białego cukru i mieszać raz dziennie przez 10 dni. Gdy nie mieszając mieszaniny, należy ją przykryć papierowym ręcznikiem, folią lub luźną pokrywką.
Odstawić w temperaturze pokojowej. Nie przechowuj go w lodówce ani nie przykrywaj hermetycznie. Patelnia z wodą pod słoikiem lub miską utrzyma mrówki na zewnątrz.
Dodaj 1 puszkę kawałka ananasa i jest sok.
Każdy kawałek ananasa przeciąć na pół. Wymieszać w 1/2 szklanki białego cukru. Mieszać raz dziennie przez 10 dni. Kolor powinien się zmienić, a mieszanina powinna się spienić po wymieszaniu.
Dzień 20: każdą wiśnię pokroić na pół i wymieszać.
Dodać 2 1/2 szklanki białego cukru. Mieszać raz dziennie przez ostatnie 10 dni. Wiśnie przywrócą sokowi różowawy kolor.
Odcedzić owoce i zarezerwować je i płyn. Owoce zostaną użyte w cieście.
Wlać płyn do 3 szklanych lub ceramicznych słoików. Jeden dla Ciebie na rozpoczęcie następnego tortu, i dwa dla przyjaciół. Ciasto należy rozpocząć w ciągu 3 dni od otrzymania startera, lub należy zamrozić starter do użycia w późniejszym terminie. Nie używaj plastikowych lub metalowych pojemników do przechowywania cieczy!
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dwie patelnie do pieczenia 9x13 cali.
Najlepiej wymieszać dwa ciasta osobno.
Połącz 1 pudełko mieszanki ciasta, 1 pudełko błyskawicznego budyniu waniliowego, 2/3 szklanki oleju roślinnego i 4 jajka. Wymieszać, następnie dodać 1/2 odsączonych owoców ze startera. Wymieszać, następnie dodać 1 szklankę złotych rodzynek, 1 szklankę posiekanych orzechów i 1 szklankę kokosa. Mieszaj, aż wszystkie składniki zostaną połączone. Ciasto będzie sztywne.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej. Powtórz dla ciasta numer dwa.
Piec ciasta w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 55 do 65 minut.