Tort Pony
Tort Pony jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz betty rich & creamy vanilla frosting, betty rich & creamy chocolate frosting, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Pony, Stockyard Pony Cocktail (Guest Post from Jelly Toast), oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Dziel ciasto między patelniami.
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasta 30 do 60 minut lub do firmy.
Tymczasem, w małej misce, odcień 1/4 szklanki lukier waniliowy z czerwonym kolorem żywności, aby Różowy; umieścić w zamykanej plastikowej torbie do zamrażarki.
Umieść 1/2 szklanki polewy czekoladowej w innej zamykanej plastikowej torbie do zamrażania.
Odciąć małą końcówkę od 1 rogu każdej torby. W średniej misce, wymieszać razem Pozostałe lukier waniliowy i lukier czekoladowy, aby jasnobrązowy lukier.
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij zaokrągloną część górnej części każdego ciasta, aby uzyskać poziom. Obróć ciasta wycięte boki w dół.
Cut ciasta jak pokazano w szablonie (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej). Na tacy ułóż kawałki ciasta, jak pokazano w szablonie, dołączając kawałki do siebie i do tacy z niewielką ilością jasnobrązowego lukru.
Rozłóż cienką warstwę jasnobrązowego lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Mróz całe ciasto z jasnobrązowym lukrem. Z różowym lukrem, rura na kocu; rozprowadzić metalową szpatułką, aby była gładka. Z ciemniejszym polewą czekoladową, numer rury na kocu. Rura na kopytach; rozprowadzić, aby była gładka. Rura na grzywie i ogonie, pozostawiając długie pasma, aby wyglądały jak włosy. Dołącz miętę do oka. Przechowywać luźno przykryte.