Tort Pony

Tort Pony
Tort Pony jest bezglutenowe i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Udaj się do sklepu i odbierz betty rich & creamy vanilla frosting, betty rich & creamy chocolate frosting, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Tort Pony, Stockyard Pony Cocktail (Guest Post from Jelly Toast), oraz Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Nasmaruj lub spryskaj dwie 9-calowe okrągłe patelnie na ciasto. W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Dziel ciasto między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
PiekarnikPiekarnik
2
Piec zgodnie z zaleceniami na polu 9-calowych rund. Ostudzić 10 minut; wyjąć ciasta z patelni do regałów chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut. Dla łatwiejszej obsługi, Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasta 30 do 60 minut lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Tymczasem, w małej misce, odcień 1/4 szklanki lukier waniliowy z czerwonym kolorem żywności, aby Różowy; umieścić w zamykanej plastikowej torbie do zamrażarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier WaniliowyLukier Waniliowy
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Umieść 1/2 szklanki polewy czekoladowej w innej zamykanej plastikowej torbie do zamrażania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
5
Odciąć małą końcówkę od 1 rogu każdej torby. W średniej misce, wymieszać razem Pozostałe lukier waniliowy i lukier czekoladowy, aby jasnobrązowy lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Za pomocą ząbkowanego noża odetnij zaokrągloną część górnej części każdego ciasta, aby uzyskać poziom. Obróć ciasta wycięte boki w dół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
7
Cut ciasta jak pokazano w szablonie (szablon można znaleźć pod wskazówkami poniżej). Na tacy ułóż kawałki ciasta, jak pokazano w szablonie, dołączając kawałki do siebie i do tacy z niewielką ilością jasnobrązowego lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
8
Rozłóż cienką warstwę jasnobrązowego lukru na całe ciasto do uszczelnienia w okruchy. Przechowywać w lodówce lub zamrażać ciasto 30 do 60 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Mróz całe ciasto z jasnobrązowym lukrem. Z różowym lukrem, rura na kocu; rozprowadzić metalową szpatułką, aby była gładka. Z ciemniejszym polewą czekoladową, numer rury na kocu. Rura na kopytach; rozprowadzić, aby była gładka. Rura na grzywie i ogonie, pozostawiając długie pasma, aby wyglądały jak włosy. Dołącz miętę do oka. Przechowywać luźno przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
MiętaMięta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn