Riesling i Szwajcarskie serowe Fondue
Riesling i szwajcarski ser Fondue to napój, który służy 12. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu. Za 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wino riesling, mąkę, szwajcarski ser i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. 163 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 49%. Szwajcarskie Serowe Fondue, Szwajcarskie Serowe Fondue, oraz Szwajcarskie Serowe Fondue są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj ser i mąkę. W dużym rondlu podgrzej Wino i czosnek na średnim ogniu, aż wokół boków patelni utworzą się bąbelki (nie gotuj).
Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego.
Dodaj 1/2 szklanki mieszanki sera; ciągle mieszaj, aż prawie całkowicie się rozpuści. Kontynuuj dodawanie sera po 1/2 szklanki na raz, pozwalając serowi prawie całkowicie się stopić między dodatkami. Dodaj sherry, sok z cytryny i gałkę muszkatołową.
Przełóż do rozgrzanego garnka do fondue; delikatnie bulgotaj fondue.
Podawać z kiełbasą i kostkami chleba. Jeśli fondue stanie się zbyt gęste, dodaj trochę dodatkowego wina.