Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 9g białka, oraz 37g tłuszczu. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 1,98 USD za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, wodę, skracanie o smaku masła i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort marmurowy z białej czekolady, malin i orzechów laskowych, Mrożony mus z białej czekolady i malin, oraz Tort Czekoladowo-Malinowy podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350°. Linia druga nasmarowana 9-in. okrągłe patelnie do pieczenia z woskowanym papierem; nasmaruj Papier i odłóż na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce śmietanę skracamy i cukrujemy do lekkości i puszystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Dodaj jajka, po jednym na raz, bijąc dobrze po każdym dodaniu. Ubić w stopionych chipsach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Sos Z Indyka, Podgrzewany
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sodę; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z maślanką, ubijając dobrze po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
5
Przenieść do przygotowanych patelni.
6
Piec 26-30 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć; delikatnie odkleić woskowany papier.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
W małym rondlu zagotować maliny i wodę. Zmniejszyć ciepło; gotować na wolnym ogniu 5 minut.
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Na tej samej patelni połączyć cukier i skrobię kukurydzianą; mieszać w puree malinowym, aż będzie gładkie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Super.