Tort Malinowy Z Białej Czekolady
Tort z białej czekolady malinowy to bezmleczne deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 332 kalorie. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop o smaku malinowym, mąkę, dżem malinowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Białą Czekoladą I Malinami, Malinowy Tort Z Białej Czekolady, oraz Tort Z Kremem Malinowo-Białym Czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostawić białka w temperaturze pokojowej przez 30 minut. W dużej misce, połączyć mąkę, 1 szklanka cukru, proszek do pieczenia i sól. W innej misce ubić żółtka, wodę, olej, syrop malinowy i wanilię.
Dodaj do suchych składników; beat aż dobrze wymieszane. Wymieszać z czekoladą i orzechami pekan.
W innej misce ubij na średniej prędkości białka i śmietanę tatarską, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijać w pozostałym cukrze, 1 łyżkę stołową na raz, na wysokim poziomie, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo złożyć do ciasta.
Delikatnie łyżkę do 10-in ungreased. patelnia rurowa.
Przeciąć ciasto nożem, aby usunąć kieszenie powietrzne.
Piec na najniższym stojaku piekarnika w temperaturze 325° przez 65-75 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci do formy, gdy zostanie lekko dotknięte. Natychmiast odwrócić patelnię; całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Uruchom nóż wokół bocznej i środkowej rurki patelni.
Ciasto wyjąć na talerz. W małym rondlu, gotować i mieszać dżem na małym ogniu, aż bąbelki.
Mżawka nad ciastem. Super.
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę do pieczenia i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości.
W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami i malinami.