Tort Malinowy Anioł
Jeśli 54 grosze za porcję spada w budżecie, malinowy Anioł ciasto może być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 77 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka Okrągłe angel food cake, Cool whip bita polewa, galaretka o smaku malinowym żelatyny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tort Malinowy Anioł, Ciasto cytrynowo-malinowe anielskie {niskotłuszczowe}, oraz Ciasto malinowe-czekoladowe Angel Food Cake.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w średniej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Dodaj jagody; mieszaj do rozmrożenia.
Wlać do 9-calowej okrągłej patelni rozpylonej sprayem do gotowania.
Ułóż plasterki ciasta w koncentrycznych kręgach nad żelatyną, z plasterkami nakładającymi się w razie potrzeby, aby całkowicie pokryć żelatynę.
Przechowywać w lodówce 3 godziny lub aż żelatyna jest firma. Unmold na talerzu; top z chłodnym batem.