Tort Lodowy Z Białą Czekoladą I Wiśniami
Biała czekolada-Cherry Chip Ice Cream Cake może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 74 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz krówki polewa, budyń instant czekolady i ciasto napełniania mix, białka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to 10 Funtów Cherry Challenge: Cherry Chocolate Chip Ice Cream, Cherry White Chocolate Chip Cookies, oraz Cherry White Chocolate Chip Cookies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali sprayem do pieczenia z mąką. W dużej misce, ubić ciasto wymieszać, suchy budyń wymieszać, woda, olej i białka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut (ciasto będzie bardzo grube).
Piec 29 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny. W międzyczasie umieść lody w lodówce na 1 godzinę, aby zmiękły.
Pokroić ciasto na kwadraty 1-1 1/2 cala ząbkowanym nożem. W bardzo dużej misce, mieszać lody aż bardzo miękkie.
Dodaj placki do ciasta; mieszaj, aż ciasto będzie pokryte (kawałki ciasta rozpadną się). Łyżka mieszanki z powrotem do patelni. Gładki wierzch. Zamrozić około 3 godzin lub do twardości.
W międzyczasie, w rondlu 1-quart, rozgrzać śmietanę, aż będzie gorąca, ale nie zagotuje się. Wymieszać posiekaną białą czekoladę, aż się rozpuści i będzie gładka.
Wlać mieszaninę do małej miski. Przechowywać w lodówce 1 godzinę 30 minut do 2 godzin lub do zimna.
Pokonać mieszankę białej czekolady na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą (nie przegotować lub mieszanina będzie wyglądać zsiadłe).
Rozłóż na cieście lodowym.
W plastikowej torbie do przechowywania żywności w mikrofalówce, umieść gorącą polewę z krówki; uszczelnij torbę. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej około 15 sekund lub do stopienia; wycisnąć worek, aż polewa jest gładka.
Odciąć mały kącik torby; wycisnąć torbę, aby mżnąć polewą nad ciastem.
Podawać natychmiast, lub przykryć i zamrozić.