Tort Krabowy Z Grilla Sammies
Sammies z grillowanym ciastem krabowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 196 kalorii, 13g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki cytrynowej, papryka, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoskie Grillowane Serki Sammies, Mini grillowane Gruyere i szynka Sammies z korniszonami, oraz Zupa Pomidorowa Dymna Z Mini Grillowanym Serem Sammies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości i umyj ruszt olejem lub spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania.
W dużej misce, złożyć razem mięso krabowe, papryka, majonez, musztarda, Old Bay przyprawy, Skórka z cytryny, czarny pieprz, szalotki i seler. Kanapka około 1/4 szklanki mieszanki kraba między 2 kromki chleba. Powtórz z pozostałą mieszaniną kraba i kromkami chleba.
Posmaruj obie strony każdej kanapki oliwą z oliwek.
Przenieść kanapki do grilla. Zamknąć pokrywę i gotować, obracając raz, aż obie strony będą złote i lekko zwęglone, około 1 minuty na stronę.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to od A do Z Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.