Need a deser bezglutenowy? Kasztanowy Torte może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, białka, kasztany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoski Tort Czekoladowo-Kasztanowy, Tort czekoladowo-kasztanowo-truflowy, oraz Czekoladowy Tort Kasztanowy Z Czekoladowym Musem Koniakowym.
Instrukcje
1
Aby przygotować kasztan czysty, kasztany przetwarzać w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać 1 łyżkę masła; proces do wymieszania do środka 2 1/2 szklanki. (
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać jeszcze kilka kasztanów i puree, jeśli to konieczne.) Cover and chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNE
4
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki cukru, wodę, granulki kawy i 2 żółtka jaj w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Odmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodać czekoladę; proces do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
6
Dodać 1/4 szklanki masła i 1/2 łyżeczki wanilii; proces do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Dodać 1/2 szklanki puree z kasztanów; proces do gładkiej. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Ubić 6 żółtek w dużej misce z dużą prędkością miksera przez 2 minuty. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 5 minut); ubijać w 1 1/2 łyżeczki wanilii aż do wymieszania. Delikatnie złożyć w 2 szklanki kasztan czysty. Ubij białka z dużą prędkością miksera, aż powstaną sztywne szczyty za pomocą czystych, suchych ubijaków (nie przegryzaj). Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek w mieszankę kasztanową; delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki