Tort Kasztanowy

Tort Kasztanowy
Need a deser bezglutenowy? Kasztanowy Torte może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, białka, kasztany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Włoski Tort Czekoladowo-Kasztanowy, Tort czekoladowo-kasztanowo-truflowy, oraz Czekoladowy Tort Kasztanowy Z Czekoladowym Musem Koniakowym.

Instrukcje

1
Aby przygotować kasztan czysty, kasztany przetwarzać w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Dodać 1 łyżkę masła; proces do wymieszania do środka 2 1/2 szklanki. (
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Dodać jeszcze kilka kasztanów i puree, jeśli to konieczne.) Cover and chill.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
4
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/3 szklanki cukru, wodę, granulki kawy i 2 żółtka jaj w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Granulki Kawy, MieloneDodatkowe Granulki Kawy, Mielone
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodać czekoladę; proces do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
6
Dodać 1/4 szklanki masła i 1/2 łyżeczki wanilii; proces do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
7
Dodać 1/2 szklanki puree z kasztanów; proces do gładkiej. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
8
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Ubić 6 żółtek w dużej misce z dużą prędkością miksera przez 2 minuty. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 5 minut); ubijać w 1 1/2 łyżeczki wanilii aż do wymieszania. Delikatnie złożyć w 2 szklanki kasztan czysty. Ubij białka z dużą prędkością miksera, aż powstaną sztywne szczyty za pomocą czystych, suchych ubijaków (nie przegryzaj). Delikatnie wymieszaj jedną czwartą białek w mieszankę kasztanową; delikatnie złóż pozostałe białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych patelni pokrytych sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
11
Piec w temperaturze 325 przez 50 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu. Poluzuj warstwy ciasta za pomocą noża lub wąskiej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
12
Ułożyć jedną warstwę ciasta na talerzu; rozprowadzić nadzieniem, a następnie ułożyć drugą warstwę ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Rozłóż bitą polewę równomiernie na górze i bokach torte. Schłodzić 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn