Tort karmelowy Patti

Tort karmelowy Patti
Ciasto karmelowe Patti wymaga mniej więcej 50 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 283 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mleko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Paella Patti, Małże Patti a la Mariniere, oraz Aunt Patti ' s BBQ Baked Beans.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Wymieszać ciasto wymieszać, 1 szklanka mleka, 1/2 szklanki masła, jajka i 2 łyżki ekstraktu waniliowego w blenderze, aż ciasto będzie gładkie, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Dodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, OpcjonalnieDodatkowe Ciasteczka Imbirowe, Przekrojone Na Pół, Opcjonalnie
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek ciasta wyjdzie czysta, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Rozgrzać 1/2 szklanki masła, jasnobrązowy cukier i ciemnobrązowy cukier w rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
6
Dodaj 1/4 szklanki mleka i 1 łyżeczkę ekstraktu z wanilii i wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
7
Wyjąć rondel z ognia i łyżkę cukru cukierniczego, około 2 łyżki na raz, do mieszaniny za pomocą drewnianej łyżki, mieszając po każdym dodaniu, aż lukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
8
Rozłóż lukier na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn