Tort Dyplomowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tortu ukończenia szkoły. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cukru, wanilii, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Dekoracje Tort Dyplomowy, Graduation Sheet Cake, oraz Dyplomowy Album Fotograficzny Tort.
Instrukcje
Ubij cukier i masło na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając, aż żółty zniknie po każdym dodaniu. Ubić sokiem z cytryny i wanilią.
Mąkę i sodę wymieszać w małej misce; dodać do mieszaniny cukru na przemian z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ze średnią prędkością tylko do mieszania po każdym dodaniu.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 13-x 9-calowy patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 35 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 minut.
Wyjąć ciasto z patelni do stojaka z drutu i ostudzić 45 minut lub do całkowitego ostygnięcia. Owinąć w folię i zamrozić 30 minut.
Ciasto ułożyć na półmisku.
Usuń i rezerwy 1/4 szklanki twarogu lukier do dekoracji, i rozprowadzić góry i boki ciasta równomiernie z pozostałym twarogu lukier. Top tort z dekoracjami tortu ukończenia szkoły.