Tort czekoladowy z podwójną miłością

Tort czekoladowy z podwójną miłością
Ciasto czekoladowe Double-the-love może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru deserów. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 670 kalorii. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 137 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś maślankę, czekoladę g bars, guziki czekoladowe g bags i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 27%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Tort Czekoladowy True Love, Ciasto Czekoladowe Molton Love, oraz Czekoladowy Tort Miłosny Z Wiśniami I Gorzałą.

Instrukcje

1
Piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Nasmarować i linii podstawy i boki Głębokie, okrągłe 20cm i 15cm ciasto puszki z pieczenia pergamin upewniając się, że papier pochodzi kilka cms nad boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
3
Zagotować czajnik. Na patelnię włożyć połowę masła i czekoladę i delikatnie rozpuścić, mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Połowę mąki, cukier, kakao i wodorowęglan wymieszać ze szczyptą soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Ubić 2 jajka i 200 ml maślanki. Roztopioną masę czekoladową i masę jajeczną zeskrobać na suche składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Dodaj 150 ml wrzącej wody i zmiażdż wszystko razem z elektryczną trzepaczką, aż nie będzie grudek. Dzielimy na puszki i pieczemy przez 40-45 minut, wymieniając po 30 minutach, jeśli są na różnych półkach (15cm należy zrobić po 40 minutach). Aby sprawdzić, czy są ugotowane, wciśnij szaszłyk i sprawdź, czy wychodzi czysty. Schłodzić ciasta w puszkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
7
Powtórz kroki 1 i 2 Jeszcze raz, aby skończyć z ciastami 2 x 20 cm i 2 x 15 cm.
8
Białą czekoladę rozpuścić w misce na patelni z ledwo gotującą się wodą. Ubić masło i cukier puder, następnie ubić białą czekoladę. Gdy ciasta są chłodne, podziel każde na pół. Użyj lukru, aby ponownie złożyć kanapkę, aby skończyć z 2 x czterowarstwowymi ciastami. Posadź ciasto 20cm na talerzu i rozłóż trochę więcej lukru na górze. Posadź mniejsze ciasto na wierzchu, i całkowicie przykryj lukrem. Udekoruj czekoladowymi guzikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Galaretka PomarańczowaGalaretka Pomarańczowa
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Jeśli chcesz dodać kwiaty, wybierz coś jadalnego, na przykład róże. Zrób posy, owijając łodygi w trochę wilgotnego papieru kuchennego, a następnie trochę folii spożywczej, dodaj wstążkę i dodaj do ciasta w dniu ślubu.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje najlepsze propozycje na ciasto czekoladowe. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn