Tort Czekoladowy Texas

Tort Czekoladowy Texas
Texas ciasto czekoladowe arkusz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 25 centów za porcję. 116 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Tort Czekoladowy Texas, oraz Tort Czekoladowy Texas.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 15 1/2x10 1/2 cala jelly roll pan.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużym rondlu zagotować wodę, 1 szklankę margaryny i 1/4 szklanki kakao w proszku; zdjąć z ognia i wymieszać z mąką, białym cukrem i solą. Beat jajka, śmietana, i soda oczyszczona w misce; wymieszać do mieszaniny mąki, aż tylko mieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MargarynaMargaryna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać ciasto do przygotowanej galaretki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 22 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
W międzyczasie w innym rondlu zagotować 1/2 szklanki margaryny, mleka, 1/4 szklanki kakao w proszku i ekstraktu waniliowego; zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym, aż polewa będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MargarynaMargaryna
LukierLukier
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Polewę rozprowadzić na cieście natychmiast po wyjęciu z piekarnika. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przed krojeniem i podawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn