Tort Czekoladowy Texas
Texas ciasto czekoladowe arkusz może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 20 i kosztuje 25 centów za porcję. 116 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, cukier, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Tort Czekoladowy Texas, oraz Tort Czekoladowy Texas.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smar 15 1/2x10 1/2 cala jelly roll pan.
W dużym rondlu zagotować wodę, 1 szklankę margaryny i 1/4 szklanki kakao w proszku; zdjąć z ognia i wymieszać z mąką, białym cukrem i solą. Beat jajka, śmietana, i soda oczyszczona w misce; wymieszać do mieszaniny mąki, aż tylko mieszane.
Wlać ciasto do przygotowanej galaretki.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 20 do 22 minut.
W międzyczasie w innym rondlu zagotować 1/2 szklanki margaryny, mleka, 1/4 szklanki kakao w proszku i ekstraktu waniliowego; zdjąć z ognia i wymieszać z cukrem cukierniczym, aż polewa będzie gładka.
Polewę rozprowadzić na cieście natychmiast po wyjęciu z piekarnika. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przed krojeniem i podawania.