Tort Czekoladowy Ekler
Ciasto czekoladowe Eclair wymaga ok. 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 4165 kalorii, 47g białka, oraz 104g tłuszczu. Na $10.49 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mleko, czekoladowe krakersy graham, błyskawiczny pudding waniliowy mix i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tort Czekoladowy Ekler, Tort Czekoladowy Ekler, oraz No Bake Chocolate Eclair Cake.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pudding mix i 3 szklanki mleka; dobrze wymieszać. Złóż ubitą polewę i ubijaj mikserem przez 2 minuty.
W maślanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali, rozłóż warstwę krakersów graham na dnie naczynia.
Rozprowadzić 1/2 masy budyniowej na krakersach, następnie ułożyć krakersami Grahama.
Pozostały budyń rozłożyć na krakersach; drugą warstwę puddingu ułożyć kolejną warstwą krakersów.
Aby polewa: w średnim rondlu na średnim ogniu, połączyć 1/4 szklanki mleka, kakao i cukier i pozostawić do wrzenia przez 1 minutę; zdjąć z ognia i dodać masło i wanilię.
Dobrze wymieszać i ostudzić.
Wlać sos na warstwie krakersy graham i przechowywać w lodówce, aż zestaw; służyć.