Tort Czekoladowo-Żółwiowy

Tort Czekoladowo-Żółwiowy
Ciasto czekoladowe żółw może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 970 kalorii, 11g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowy pudding błyskawiczny mix, jajka, gotowe do smarowania polewa czekoladowa fudge, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 12 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Tort Czekoladowo-Żółwiowy, Tort Czekoladowo-Żółwiowy, oraz Ciasto Czekoladowo-Żółwiowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Posmaruj 2 okrągłe Patelnie i polej kakao. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
3
Beat ciasto mix i następne 7 składników na małej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minuta; beat na średniej prędkości 2 minuty. Złożyć w kromki czekoladowe i posiekane pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
Ciasto MixCiasto Mix
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
4
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
5
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Ubić razem lukier z twarogiem i puszkę dulce de leche w małej misce, aż dobrze wymieszane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
Dulce De LecheDulce De Leche
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Pokrój 6 cukierków żółwia na pół i odstaw do dekoracji. Kostki Pozostałe cukierki żółwia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
9
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 4 warstwy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
10
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
11
Rozprowadzić z 1/2 szklanki śmietany ser lukier mieszaniny; posypać jedną trzecią pokrojone w kostkę żółwia cukierki. Powtórz procedurę dwa razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier Z Serem śmietankowymLukier Z Serem śmietankowym
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Umieść ostatnią warstwę ciasta na wierzchu ciasta, przyciąć bok w dół.
13
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić polewę czekoladową. Przykryć i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem skropić lodami dulce de leche polewając wierzch ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Dulce De LecheDulce De Leche
CzekoladaCzekolada
LukierLukier
KrówkaKrówka
14
Dekoruj pozostałymi połówkami cukierków żółwia i połówkami orzechów pekan. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Orzechów PekanPołówki Orzechów Pekan
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn