Black Forest Cake II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 672 kalorie, 6G białka, oraz 34g tłuszczu. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mocną kawę, mąkę, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć dno dwóch okrągłych patelni o średnicy 8 cali z pergaminowymi kręgami. Mąkę przesiać, kakao, sodę oczyszczoną i 1 łyżeczkę soli. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Likier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Krem skracający i cukier do lekkości i puszystości. Ubić w jajkach i wanilii. Ubić w mieszaninie mąki, na przemian z maślanką, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Wlać do 2 okrągłych patelni 8 cali.
4
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
5
Usuń papier z ciasta.
6
Wytnij każdą warstwę na pół, poziomo, tworząc łącznie 4 warstwy.
7
Posypać warstwami 1/2 szklanki kirshwasser.
8
W średniej misce, śmietanę masło do lekkiego i puszystego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
Dodać cukier, szczyptę soli i kawę; ubić na gładką masę. Jeśli konsystencja jest zbyt gęsta, dodaj kilka łyżeczek soku wiśniowego lub mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O
Sok Wiśniowy
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
10
Rozprowadzić pierwszą warstwę ciasta z 1/3 nadzienia. Wierzch z 1/3 wiśni. Powtórz z pozostałymi warstwami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtowe Połówki Orzechów Pekan
Funtów Jeżyn (około
11
W osobnej misce ubijamy śmietanę na sztywne szczyty. Ubić w 1/2 łyżeczki wanilii i 1 łyżce stołowej kirshwasser. Mróz góry i boki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Posypać czekoladowymi loczkami wykonanymi za pomocą obieraczki do ziemniaków na półsłodkiej czekoladzie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę