Tort borówkowy kremowo-serowy II
Ciasto borówkowe śmietankowe II wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Ten przepis służy 10. Jeśli masz olej roślinny, wodę, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Ciasto Borówkowo-Serowe Funtowe, Ciasto Borówkowo-Serowe Funtowe, oraz Ciasto Jagodowo-Limonkowe Śmietankowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W dużej misce wymieszać ciasto mix, pudding mix i cukier. Zrób studnię w środku i wlej wodę, olej, jajka i serek śmietankowy. Beat na niskiej prędkości aż do mieszania. Zeskrobać miskę i pokonać 4 minuty na średniej prędkości. Wymieszać z jagodami.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.
Zrobić glazurę: w małej misce połączyć cukier cukierniczy z 2 łyżkami soku z jagód.
Mżawka nad schłodzonym ciastem.