Tort Baby Shower
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tortu Baby Shower. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 121 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać kolory żywności, betty rich & kremowy lukier waniliowy, betty ciasto mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Baby Shower, Włoskie Ciasto Kremowe {Virtual Baby Shower}, oraz Baby Blue: batony bezowe z jeżyn i rodzinny prysznic dla dzieci dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnych lub nieprzywierających patelni). Smar DNA tylko z trzech 8-calowych lub 9-calowych okrągłych patelni.
Zrobić ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na polu.
Wlać 1 1/2 szklanki ciasta do małej miseczki.
Wlać kolejne 1 1/2 szklanki ciasta do jednej z patelni.
Wymieszać 6 do 10 kropli czerwonego koloru żywności do ciasta w małej misce. Wymieszać 6 do 10 kropli niebieski kolor żywności do ciasta w dużej misce.
Wlać różowe ciasto do innej patelni; wlać niebieskie ciasto do pozostałej patelni. (Jeśli to konieczne, przechowywać w lodówce 1 patelni ciasta, aż będzie gotowy do pieczenia.)
Piec 8-calowe patelnie 19 do 24 minut, 9-calowe patelnie 17 do 22 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić 10 minut; wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Umieść niebieską warstwę, od góry do dołu, na talerzu.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na niebieskiej warstwie prawie do krawędzi.
Umieść białą warstwę, z góry na dół, na matowej warstwie.
Rozprowadzić 1/3 szklanki lukier na białej warstwie prawie do krawędzi.
Umieść różową warstwę, od góry do góry, na matowej warstwie. Bok i wierzch ciasta z pozostałym lukrem. Przechowywać luźno przykryte.