Tort Babuni
Babuni Funt ciasto jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz cukier puder, sól, skrócenie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Ciasto marchewkowe babci, Ciasto czekoladowe babci, oraz Staromodne ciasto Budyniowe babci.
Instrukcje
Ubij masło i skracaj na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowe. Stopniowo dodawać 3 szklanki granulowanego cukru, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, po 1 na raz, ubijając po każdym dodaniu, aż żółty zniknie.
Wymieszać mąkę i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Beat wanilii tylko do blended.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 12-cup Bundt patelni.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 20 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 10 do 15 minut.
Wyjąć z patelni; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu. Ciasto równomiernie polać cukrem pudrem.