Tort 18 Warstwowy Czerwony Aksamit
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj 18 warstwowego czerwonego aksamitu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, mieszankę ciasta betty, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Layer Cake, oraz Red Velvet Layer Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast z sprayem do gotowania. Dolna linia każdej patelni z gotowaniem pergaminem. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania.
W dużej misce, pokonać białe składniki ciasta na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Luźno przykryć i przechowywać w lodówce.
W innej dużej misce, pokonać składniki Red Velvet ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Rozłóż 1/2 szklanki czerwonego aksamitnego ciasta na dole każdej patelni. Luźno przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Umieść wszystkie 3 patelnie na stojaku piekarnika umieszczonym na środku piekarnika.
Piec około 8 minut lub aż ciasto jest ustawione, gdy lekko dotknięte w centrum.
Na kolejną warstwę ciasta rozłóż 1/2 szklanki białego ciasta równomiernie na każdej pieczonej warstwie czerwonego aksamitu.
Piec 8 do 10 minut lub aż ciasto jest ustawione, gdy lekko dotknięte w centrum.
Powtórz kroki 4 i 5, dwa razy, pieczenie od 9 do 12 minut na warstwę lub do momentu, gdy górna warstwa ciasta zostanie ustawiona, gdy lekko dotknie się środka.
Usuń ciasta z patelni; usuń papier pergaminowy z dna ciast. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, beat marshmallow creme, masło, wanilia i 1 łyżka mleka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do wymieszania. Ubij cukier puder na puszystą masę. W razie potrzeby ubić więcej mleka, kilka kropli na raz, aż do rozprzestrzenienia konsystencji.
Aby złożyć, ułóż warstwy ciasta, rozprowadzając 1/2 szklanki lukru między każdą warstwą.
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku i wierzchu ciasta do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce ciasto 30 do 45 minut, aby ustawić lukier.
Rozłóż pozostały lukier na boku i wierzchu ciasta.