Tort 18 Warstwowy Czerwony Aksamit

Tort 18 Warstwowy Czerwony Aksamit
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj 18 warstwowego czerwonego aksamitu. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 692 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, mieszankę ciasta betty, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rolada Z Czerwonego Aksamitu, Red Velvet Layer Cake, oraz Red Velvet Layer Cake.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast z sprayem do gotowania. Dolna linia każdej patelni z gotowaniem pergaminem. Spryskaj papier pergaminowy sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, pokonać białe składniki ciasta na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Luźno przykryć i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W innej dużej misce, pokonać składniki Red Velvet ciasto na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Rozłóż 1/2 szklanki czerwonego aksamitnego ciasta na dole każdej patelni. Luźno przykryć i schłodzić pozostałe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść wszystkie 3 patelnie na stojaku piekarnika umieszczonym na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Piec około 8 minut lub aż ciasto jest ustawione, gdy lekko dotknięte w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Na kolejną warstwę ciasta rozłóż 1/2 szklanki białego ciasta równomiernie na każdej pieczonej warstwie czerwonego aksamitu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
8
Piec 8 do 10 minut lub aż ciasto jest ustawione, gdy lekko dotknięte w centrum.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Powtórz kroki 4 i 5, dwa razy, pieczenie od 9 do 12 minut na warstwę lub do momentu, gdy górna warstwa ciasta zostanie ustawiona, gdy lekko dotknie się środka.
10
Fajne 10 minut.
11
Usuń ciasta z patelni; usuń papier pergaminowy z dna ciast. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
12
W międzyczasie, w dużej misce, beat marshmallow creme, masło, wanilia i 1 łyżka mleka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do wymieszania. Ubij cukier puder na puszystą masę. W razie potrzeby ubić więcej mleka, kilka kropli na raz, aż do rozprzestrzenienia konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
13
Aby złożyć, ułóż warstwy ciasta, rozprowadzając 1/2 szklanki lukru między każdą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
14
Rozłóż cienką warstwę lukru na boku i wierzchu ciasta do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać w lodówce ciasto 30 do 45 minut, aby ustawić lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
15
Rozłóż pozostały lukier na boku i wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn