Torsk
Torsk może być dobrym przepisem na poszerzenie głównego repertuaru dań. Jedna porcja zawiera 675 kalorii, 31g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.18 za porcję. Przepis ten zachwycił 449 osób. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest dobre. Spróbuj Gotowane Steki Z Dorsza W Sosie Jajecznym (Torsk Med Eggesaus) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzej brojlery. Lekko posmaruj prześcieradło.
Umieść rybę w dużym rondlu.
Wymieszać wodę, cukier i sól.
Wlać mieszaninę wody na rybę. Mieszanka wody powinna całkowicie pokryć rybę, jeśli nie dodaje więcej wody. Doprowadzić wodę do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 3 do 5 minut.
Usuń filety z wody i osusz na ręcznikach papierowych, aby usunąć nadmiar wody.
Posmarować 6 łyżkami roztopionego masła i posypać papryką.
Broil przez 8 do 10 minut na cal grubości, lub aż filety są złotobrązowe.
Podawać z pozostałym roztopionym masłem.