Torebki defraudatora
Torebki defraudatora mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieprz, ser feta, ciasto phyllo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest dobre. Spróbuj Torebki defraudatora, Torebki Żebraków, oraz Torebki Warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować we wrzącej wodzie 2 minuty.
Spuścić i zanurzyć w lodowatej wodzie; spuścić.
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Podsmażyć indyka 5 minut lub do czasu zakończenia.
Dodaj szpinak; gotuj, aż szpinak zwiędnie. Wymieszać ser i 5 kolejnych składników (ser przez cynamon); zdjąć z ognia.
Umieść 1 arkusz filo na dużej desce do krojenia lub powierzchni roboczej (przykryj pozostałe ciasto, aby nie wyschło); lekko posmaruj masłem 2 łyżeczki. Wierzch z drugim arkuszem filo; pokroić na 4 kwadraty. Łyżka 1/3 szklanki mieszanki indyka w środku każdego kwadratu. Zebrać 4 rogi phyllo i zacisnąć do uszczelnienia, tworząc torebkę. Krawat 1 zielony pasek cebuli wokół górnej części każdej torebki. Powtórz z pozostałą phyllo, masło, mieszanka indyka, i zielone paski cebuli.
Umieść torebki na blasze do pieczenia i piec w 375 przez 8 minut lub do złotego koloru.