Topper Z Karczocha I Czerwonej Papryki

Topper Z Karczocha I Czerwonej Papryki
Topper z karczocha i czerwonej papryki może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz karczochy, serek philadelphia, pietruszkę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Topper Karczoch, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Sery i pietruszkę umieścić w pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać karczochy i czerwoną paprykę; krótko przetworzyć, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
KarczochKarczoch
4
Spread 1 łyżeczka. mieszanki serowej na każdy krakers.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
SerSer
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
5
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 8 do 10 min. albo aż będzie gorąco i bąbelkowo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn