Tom Thumb Bars (Specjały Kokosowe)

Tom Thumb Bars (Specjały Kokosowe)
Tom Thumb Bars (specjały Kokosowe) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Ten przepis służy 36 i kosztuje 15 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jeśli masz vanillan ekstrakt, kokos, sól, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Pod jej kciukiem (druk) ciasteczka, Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, oraz Batony Kokosowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać skrócenie i 1/2 szklanki brązowego cukru, aż będzie gładka. Wymieszać w 1 szklance mąki i soli, aż dobrze wymieszane. Naciśnij na przygotowaną patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec skórkę przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub do delikatnie rumiane. Po usunięciu skorupy z piekarnika, zwiększyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wykonaj nadzienie podczas pieczenia skorupy. W średniej misce wymieszaj razem 1 szklankę brązowego cukru, proszek do pieczenia i 2 łyżki mąki, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać w jajkach i wanilii, ubijając do gęstej i pienistej. Wymieszać z kokosem i posiekanymi orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
6
Rozłóż na ciepłej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
7
Piec przez 25 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy batony będą lekko rumiane i puszyste. Ostudzić całkowicie i pokroić w małe paski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn