Przepis Tofu Jambalayan jest gotowy w około 55 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 249 kalorii. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, ryż, chili w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Tofu i słodkie ziemniaki Jambalaya, Smażone na patelni Tofu z pikantnym sosem z trawy cytrynowej (Tofu Nuong Xa), oraz Pieczone Włoskie zioło tofu + jak nacisnąć Tofu jak mistrz.
Instrukcje
1
Dodać ryż i czosnek i gotować, mieszając, aż lekko brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
Dodaj pomidory, wodę, chili w proszku i inne przyprawy i wymieszaj. (To pieprz cayenne, który sprawia, że to pikantne, więc należy dodać dużo!) Delikatnie mieszać w tofu, przykryć szczelnie i umieścić na małym ogniu. Gotować przez 30 minut lub aż ryż jest gotowy i płyn jest wchłaniany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz