Tofu i papryka czerwona
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Tofu i czerwonej papryki. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 46 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, papryka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
Używając blendera lub robota kuchennego, dokładnie wymieszaj jedwabne tofu, czerwoną paprykę, nerkowce, cebulę, przygotowaną musztardę w stylu Dijon i sos sojowy. Zmiksować na gładką i kremową masę. Schłodzić w lodówce 1 godzinę, lub aż zgęstnieje. Użyj więcej orzechów nerkowca, aby mieszanina grubsza, w razie potrzeby.